Всі статті

Для кого призначений English-Online?

English-Online пропонує можливість вивчати англійську мову всім бажаючим, незалежно від віку і рівня знань. Кожен, безумовно, знайде на цьому веб-сайті найбільш прийнятний для себе матеріал відповідно своєму віку та рівню знань.

Для вас!


Ми створили English-Online для себе, своїх друзів і тисяч інших людей, які мають бажання вивчити англійську мову, слухаючи носіїв мови.

Свобода спілкування!


Ми створили English-Online для тих, хто вивчив граматику, але не може вільно розмовляти англійською мовою, тобто для вас!

НІ нудному вивченню!


Ми створили English-Online для вас, хто намагався вивчити англійську мову, користуючись нудними підручниками і не розумів носіїв мови, коли вони швидко розмовляли!

Правильна вимова!


Ми створили English-Online для вас, хто бажав чути правильну вимову з самого початку і покращувати своє сприйняття англійської мови завдяки новітнім технологіям!

Швидке збагачення словникового запасу!


English-Online призначений для тих, хто хоче покращити сприйняття англійської мови, навички читання та вимову. English-Online також буде корисний тим, хто хоче швидко розширити свій словниковий запас і запам'ятовувати 20-40 нових слів щодня.

Почніть вивчати англійську мову вже сьогодні!

Створіть безкоштовний обліковий запис та почніть вивчати англійську мову вже сьогодні!
Створити обліковий запис