Всі статті

4 причини, чому англійську мову краще вивчати онлайн, ніж в класі

Багато людей запитують: "Чи можу я вивчати англійську мову онлайн?" Сьогодні відповідь на це питання - "Абсолютно, так!"

Традиційно люди вивчають мову в класі або відправляються в країну або регіон, де ця мова поширена. Однак Інтернет змінив це.

Є тисячі веб-сайтів, програм та відео, доступних онлайн, які допоможуть вам зробити все що завгодно. Ви зможете запам'ятовувати англійські слова і збільшувати свій словниковий запас, записувати і слухати свою вимову, і навіть брати уроки у вчителя наживо.

Інтернет дійсно відкрив новий світ навчання, особливо для тих, хто бажає вивчати англійську мову. Він навіть має безліч переваг у порівнянні з навчанням в класі.

Причини вивчати англійську мову онлайн

1. Ви самі складаєте розклад занять

Одна з найбільших переваг вивчення англійської мови онлайн – можливість робити це тоді, коли вам заманеться.

Можливо ви працюєте вечорами і не можете відвідувати вечірні заняття, або ви вдень навчаєтеся в університеті і не в змозі найти час для відвідування занять з англійської мови.

Дякуючи Інтернету, ви можете вивчати мову за власним графіком. Ви не тільки маєте цілодобовий доступ до веб-сайтів і інших ресурсів, але можете брати уроки у вчителя через Skype або навіть «відвідувати» курс по вивченню англійської мови.

2. Відсутність зайвого хвилювання

Багато з нас відчутно хвилюються, коли необхідно розмовляти англійською мовою у присутності інших людей; нас бентежить наша вимова або обмежений словниковий запас, або ми боїмося припуститися помилки. Це нормально. При вивченні англійської мови онлайн все це відсутнє.

Ви можете практикувати розмову і вимову не боячись виглядати безглуздо. Ви можете працювати з вчителем один на один, не переймаючись стосовно можливих помилок, які могли б викликати сміх у інших учнів.

3. Миттєвий доступ до словників і наглядного матеріалу

При навчанні онлайн у вас є доступ до різних ресурсів, таких як словники або фотографії.

Наприклад, ви читаєте статтю і бачите слово “porch”. Ви не знаєте, що це таке, але подивившись на відповідну картинку, ви одразу зрозумієте значення цього слова.

Є також чудові онлайнові словники, в тому числі для тих, хто вивчає англійську мову, такі як Merriam-Webster’s Learner’s Dictionary.

Якщо ви вже вивчаєте щось онлайн, наприклад, слухаєте розмову або виконуєте граматичні вправи, ви можете легко відкрити інше вікно у своєму браузері та ввести слово, яке ви не знаєте.

4. Автентичні матеріали для прослуховування

Інтернет – нескінченне джерело автентичних англомовних матеріалів для прослуховування, починаючи з американських фільмів, тисяч пісень і закінчуючи лекціями університетів. В Інтернеті кожен може підібрати матеріали відповідно до свого рівня знань і кола інтересів.

Якщо ви вивчаєте англійську мову в класі, ви часто використовуєте такі матеріали, як робочі зошити або сценарії діалогів, створені видавцем підручників. Це може бути корисним, але Інтернет дає вам доступ до справжніх матеріалів - реальних людей, які розмовляють, та людей, які говорять на теми, які вас дійсно цікавлять і хвилюють.

Завдяки Інтернету ви маєте миттєвий доступ до таких матеріалів!

Почніть вивчати англійську мову вже сьогодні!

Створіть безкоштовний обліковий запис та почніть вивчати англійську мову вже сьогодні!
Створити обліковий запис