Всі статті

Moтивація до незалежного вивчення англійської мови

Відомо, що головною умовою успішного вивчення англійської мови є постійне і регулярне навчання. Якщо ви не відвідуєте уроки англійської мови, ви повинні бути дійсно самомотивованим, щоб залишатися послідовним у вивченні нової мови.

Мотивація може бути внутрішньою і зовнішньою. Внутрішня мотивація визнається в ситуаціях, коли ми прикладаємо зусилля, щоб продовжувати працювати від очікуваних та наступних результатів. Внутрішня мотивація - це те, що змушує нас робити все можливе; вона потужна, але інколи буває недостатньою.

Однак, якщо внутрішня мотивація посилюється подіями з нашого повсякденного життя, ми отримуємо так звану зовнішню мотивацію. Це ситуації, коли ми змушені робити певні кроки або вносити деякі зміни, незалежно від нашого настрою, бажань і планів. Коли мова йде про вивчення англійської мови, зовнішніми мотиваторами можуть бути іспит або нова посада в англомовній країні.

Ось деякі приклади створення зовнішніх мотиваторів:

  1. Спілкування в англомовних країнах, на форумах і в соціальних мережах. Знайдіть форум і слідкуйте за темою, яка вас зацікавить.
  2. Створення блогу, присвяченого темі, яка вас цікавить, і наповнення його текстами. Таким чином, ви не тільки вивчите мову, але й набудете досвіду у вашій сфері інтересів.
  3. Запланували відвідати Ірландію або Англію? Навіщо звертатися за допомогою до перекладачів? Адже більш цікаво самому спілкуватися з місцевими жителями.
  4. Можливо, ви чули про цікаву книжку на англійській мові, яку ще не переклали на українську мову? Можливо, це зробите ви!
  5. Крім того, ви можете поставити собі за мету скласти іспити, такі як TOEFL або IELTS, щоб отримати міжнародний сертифікат. Готуйтесь до таких іспитів самостійно! Якщо все буде добре, ваші шанси знайти кращу роботи будуть значно більшими!

Почніть вивчати англійську мову вже сьогодні!

Створіть безкоштовний обліковий запис та почніть вивчати англійську мову вже сьогодні!
Створити обліковий запис