Всі статті

Почніть розмовляти англійською. Швидко і легко.

Всі чули вислів "Скільки мов ти знаєш — стільки разів ти людина". Ніколи цей вислів не мав такого великого значення як сьогодні. У наш час всі ми повинні розмовляти хоча б однією іноземною мовою.

Недостатнє знання іноземних мов часто є однією з основних перешкод на шляху до пошуку роботи.

Володіння мовою вже не вважається спеціальною навичкою, а скоріше вимогою на співбесіді. Роботодавці очікують, що ти з’явишся на співбесіду, знаючи, щонайменше одну з найпоширеніших мов у світі. Просто знань про те, як подати заявку, написати резюме, супровідний лист або бути в змозі добре презентувати себе на співбесіді вже не достатньо.

Володіння іноземною мовою стало способом досягнення кращої позиції в компанії. Для подальшого кар’єрного росту основною вимогою є знання англійської мови.

Знання англійської мови має важливе значення у повсякденному спілкуванні, спілкуванні на роботі, під час роботи на комп’ютері, навіть при використанні мобільного телефону.

Англійська мова — це мова, яка не знає кордонів. Це міжнародна мова, яка використовується більшістю людей на планеті.

Володіючи англійською мовою, ви стаєте громадянином світу. Коли ви виїжджаєте за кордон, будь то для літнього або зимового відпочинку, ділової зустрічі або дружнього візиту, Ви можете користуватися нею, навіть якщо вона не є офіційною мовою цієї країни. Передбачається обов’язкове знання англійської мови.

Крім того, ділова англійська мова з кожним днем набуває все більшої важливості.

Ми маємо чітку мету: допомогти Вам вільно володіти англійською мовою.

Почніть вивчати англійську мову вже сьогодні!

Створіть безкоштовний обліковий запис та почніть вивчати англійську мову вже сьогодні!
Створити обліковий запис