Всі статті

Чому варто вивчати англійську?

Хоча англійська не є найбільш розповсюдженою рідною мовою у світі, вона є однією з найвпливовіших, якщо не найвпливовішою. Її розуміють майже всюди у світі, принаймні на базовому рівні. З цієї причини вивчення англійської, або хоча б опанування її основ, є великою перевагою, де б ви не знаходилися.

Не має значення, чи ви молоді або старші; ніколи не пізно почати вивчати англійську мову. Особливо під час подорожей за кордон мовні навички є важливою перевагою, оскільки ви можете спілкуватися з різними людьми в багатьох ситуаціях. У деяких країнах розуміють фінську, але не варто покладатися на це або повністю розраховувати на це. Не варто припускати, що тільки тому, що багато фінів живуть в Іспанії, місцеві жителі також говорять фінською.

Мовні навички можуть бути корисними і вдома, у Фінляндії. Турист з-за кордону може попросити допомоги або вказівок, керівник міжнародної компанії може відвідати ваше робоче місце, або, можливо, ви побачили чудову страву в інтернеті, яку хочете приготувати, але не можете знайти рецепт фінською. Або ваш начальник хоче відправити вас у відрядження за кордон, але ви хвилюєтеся через те, як впораєтесь з обмеженими мовними навичками.

Таким чином, вивчення англійської мови може бути корисним у несподіваних ситуаціях. Навіть якщо ви поки що не знаєте мову досконало, не втрачайте надії. Найважливіше — це намагатися і вчитися на своїх помилках. Навіть якщо сьогодні ви не згадаєте певне речення або термін, через тиждень ситуація може бути зовсім іншою. Ніхто не вивчає англійську за одну ніч, але з невеликою щоденною практикою ви зможете несподівано швидко опанувати основи.

Почніть вивчати англійську мову вже сьогодні!

Створіть безкоштовний обліковий запис та почніть вивчати англійську мову вже сьогодні!
Створити обліковий запис