Всі статті

Вивчення англійських слів

Вивчення англійських слів є основним і найпростішим завданням, з яким вам доведеться зіткнутися. І, все ж, для багатьох людей, які займаються вивченням слів англійською мовою, це завдання стає справжнім викликом. Корінь цієї проблеми полягає у неправильному підході до вивчення англійської мови, тобто в недостатній самоорганізації.

Щоб уникнути цієї проблеми варто лише подумати і вирішити, скільки слів ви хочете вивчити протягом певного часу.

Скажімо, наприклад, що ви хочете вивчити 900 нових слів протягом трьох місяців.

900 слів / 90 днів = 10 слів на день

Таким чином, щоб досягти своєї мети і дізнатися 900 нових слів англійською мовою протягом трьох місяців, вам потрібно лише вивчати 10 нових слів щодня. Звучить доволі легко, чи не так? Ви просто повинні дотримуватися плану.

На жаль, багато людей цього не досягають і не дотримуються плану, який вони самі ж склали. Ви, напевно, задаєтеся питанням, чому вони це роблять, коли можна без зайвих зусиль вчити кілька англійських слів щодня? Основною причиною відходження від власного плану є зниження або відсутність мотивації. Щоб запобігти цьому, ми рекомендуємо прочитати статтю Moтивація до незалежного вивчення англійської мови.

Щоб вивчати англійські слова, також важливо їх щоденно повторювати. Ви можете писати їх, читати, тренувати і використовувати різноманітними способами кожен день. Важливо, щоб ви регулярно використовували нові слова, поки не запам’ятаєте їх назавжди.

Нашою останньою порадою для тих, хто вивчає англійську мову, стане: не перевтомлюйтеся. Краще вивчити два нових слова в день, ніж 50, і здатися через кілька днів через виснаження.

Почніть вивчати англійську мову вже сьогодні!

Створіть безкоштовний обліковий запис та почніть вивчати англійську мову вже сьогодні!
Створити обліковий запис